banner grid 78

Kinderboekenweek

De Kinderboekenweek wordt elk jaar in oktober gehouden. Tijdens het tien dagen durende evenement zijn er in het hele land allerlei activiteiten rond lezen en kinderboeken.

De Kinderboekenweek 2021, van 6 t/m 17 oktober staat in het teken van Worden wat je wil.

Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, goed bent in rekenen of juist in tekenen, vier jaar oud bent of al tien jaar, ieder kind kan worden waar het van droomt. Beroepen als astronaut, dokter of kok… kinderen spelen vaak na wat ze willen worden. Of ze worden geïnspireerd door hun idolen of helden: een bekende zangeres, voetballer of YouTuber. Kinderboeken zijn een onuitputtelijke bron om over beroepen na te denken of te fantaseren. Tijdens de Kinderboekenweek 2021 kun je alles worden wat je wil en alvast dromen over later!

Jaarlijks worden verschillende kerntitels geselecteerd die leuk zijn om (voor) te lezen en die passen bij het thema. Zie voor meer informatie www.kinderboekenweek.nl.

Bibliotheek Emmen heeft voor alle groepen van de basisschool een activiteitenaanbod bij het thema van de Kinderboekenweek.

Doel: stimuleren leesplezier, promotie kinderboeken
Doelgroep: kinderen van 4 - 14 jaar, ouders, leerkrachten
Wanneer: 10 dagen in oktober
Aanmelden:

Neem bij vragen over de Kinderboekenweek contact op via kinderboekenweek@bibliotheekemmen.nl

 

 

Meer weten?

Wil je meer weten over een van onze programma’s? Neem dan contact op met:

Tineke Luchies
tineke.luchies@facet-emmen.nl
tel 0591 681427